Menu Close

Parimatch, Film yıldızı Diamond Platnumz’u En Yeni Marka Elçisi Olarak İlan Etti

Yeni Tanzanyalı şarkıcı aynı zamanda neredeyse tüm karlı satışlardan da yararlanıyordu ve Itel Marka Elçisi, Doğu Afrika’ya, içecek markası Pepsi’ye, Dstv’ye, Uber’e ve you can Bellaire’e sahip olacaktı. Yeni başarılı kurucu, Tanzanya’da 10’dan fazla ülkeyi kapsayan melodi festivali “Wasafi Etkinliği”ni sunmak için ziyaret etti. Yepyeni etkinlik yalnızca en iyi bölgesel müzisyenleri sunmakla kalmıyor, aynı zamanda Wizkid, Innos B ve Tiwa Savage gibi küresel tasarımcıların da ilgisini çekiyor. Yeni Doğu Afrika ülkesi, diğerlerinin yanı sıra AY, MwanaFA, Kadın JayDee ve you can Ali Kiba’nın yanı sıra daha üretken müzik becerileri üretti.

parimatch promo

  • Eski ortağı, Güney bölgesi Afrika merkezli Ugandalı iş kadını Zari Hassan ile birlikte birkaç öğrencidir.
  • Yeni şirket kadınları, Diamond ile uzun süreli bir ilişki kurmayı başaran kadınlardan biridir.
  • Bir konut saldırı avukatından yardım almak istediği zaman geldi.
  • Diamond, 13 Eylül 2019’da marka elçisini Platnumz Parimatch Afrika’dan uzaklaştırdı.

Android işletim sisteminizde bir mobil internet internet tarayıcısına rastlayın ve yeni Parimatch web sitesini görün. Yahoo Chrome’dan Opera’ya kadar tek bir hücresel web tarayıcısı kullanmalısınız. PariMatch web sayfalarınızın, ana dili olduğu için bu dili konuşamayan bir çalışan tarafından İngilizceye çevrilmiş olabileceği açıktır. Kötü yapılandırılmış cümleleri görmek için yeterli zaman vardır ve dilbilgisi problemleri yaşayabilirsiniz ve aynı zamanda en yeni kelimeleri, sorunları ve benzerlerini de yapabilirsiniz.

Parimatch Afrika Kapalı Diamond Platnumz Süperstarı Çünkü A Markası Büyükelçisi

Müşteri mutluluğu için en meşhur özellikleri veriyorlar. Otomobil nakliye hizmetleri maliyetleri, menzil, ulaşımdan uzak işlev, gelişmiş çözüm seçenekleri ve nakliye için kişisel sağlayıcıları tercih edebilmeniz gibi belirli şeylerden yararlanır. Hava değişimi aracınıza limitine kadar zarar verebilir. Araç taşıma çözümünde sigortası olan kapalı taşıyıcılar gibi değerli avuçlarına önem veren insanlar.

Hybrid Sports Group ve BetGames ile ilgili yakın zamanda ortaya çıkan en yeni gerçek zamanlı oyun olan Twain Recreation, Hollywoodbets’in acentesi ile bağlayıcı bir anlaşma nedeniyle Afrika’daki varlığını genişletti. Dünyanın her yerinde Parimatch oynayan marka, Afrika kıtanızda, 2016 yılında bölgesel lisans altında Tanzanya’da faaliyet gösteren mükemmel bir franchise ekibi olan “Parimatch Africa” tarafından temsil edilmektedir. “Sevgilim olduğunuzda ve davadan kurtulmak istediğinizde, geri ödemelerinizi mümkün olan en kısa sürede hemen oluşturun. Dava için yeni farklı fiyatların büyük olduğunu ve televizyonda canlı yayınlanmadığını belirtiyoruz” dedi. Instagram hikayelerindeki bir blog gönderisinde, yeni şarkıcı, sağlıklı bir uyku için uyurken belirli enjeksiyonları bulduğunu ve zayıf göründüğünü gösteren ortak fotoğraflara sahipti. Platnumz, sanatçılar açısından şimdiden Doğu Afrika ve Afrika’daki en pahalı gezilerden bazılarıyla övünüyor. Şimdi Diamond’a ait yedi multi-milyon araç için en yeni spot ışığını ortaya koyuyorum.

En yeni muhabbet kuşları, sürekli olarak mükemmel bir hayat yaşarken izlendiklerinde ve muhteşem şehirlerde dolaşırken birçok kişinin en yeni beyinlerini elde ettiler. Diamond Platnumz, “Gere” parçası için birlikte çalışarak Tanasha’nın topluluğunu geliştirmesine yardımcı oldu. Yeni şarkı, yayınlandıktan yalnızca 14 gün sonra YouTube’da 1 milyon geri bildirim aldı. Tanasha Donna Barbieri Oketch iyi bir Kenyalı şarkıcıyı deneyebilir ve siz de bir iş insanı olabilirsiniz. Diamond Platnumz ve Tanasha Donna’nın, müzisyenin eski eşi Zari Hassan ile ilişkisi olup olmadığı ortaya çıktı. Kadınla yüzleştikten hemen sonra kendisi bana haber verdi, sonra da görmezden gelmek zorunda kaldı.

Tanzanya’nın en büyük kentsel bölgesi ve finans merkezi olan Tandale, Dar parece Salaam’da üretilen ve yükseltilebilen Diamond Platnumz, müzik dünyasının bir parçası olmayı planladığını erken yaşta fark etti. Bu nedenle, 17 yaşından itibaren gerçek bir tesiste benzersiz melodilerini numaralandırmanıza yardımcı olmak için yeterli paraya sahip olmak amacıyla annesinin grubunu rehin vermeden önce birkaç tuhaf iş yaptı. Ne yazık ki, 1. tek başına, “Toka Mwanzo”, Roentgen&B ile Bongo Flava gerçekten dayanıklı değildi, ancak adam yine de çok çalıştı, sadece bu yıl sadece birkaç yıl sonra “Kamwambie” ile büyük çıkışını elde etmek için.

Parimatch, Diamond Platnumz’u Büyükelçi dışında yeni bir rolde sunmaktan mutluluk duyuyor. Görüldüğü gibi kendisi şu anda en yeni premium kategori sanatçılarından biri. Bugün Diamond Platnumz, Parimatch ilerlemenizin temposunu iyileştirmek için açıkça gelişmiş niyetler sunuyor. Her zaman izin vermeye hazır, deneyimli müşteri hizmetleri acentelerinden oluşan bir ekibimiz var. Derin trend peruklarımız, kafa bandı peruklarımız ve dantel ön yan peruklarımız %100 insan buklelerinden yapılmıştır, böylece mükemmel bir his ve görünüm sağlarlar. Bazı uzunluk ve renklerde de kendinize uygun olanı seçeceğinizden emin olabilirsiniz.

Mühürlü hizmetlerden hoşlanmayan birçok kişi için birçok otomobil parçası hasar görür. Dolu fırtınası aracınızın camlarına kadar tamamen zarar verebilir ve dış çelik parça savunmanıza neden olabilir. İklimsel dönüşüm eğlenceli olacak, yıkıcı olacak ve arabanıza göre zarar verebilirsiniz. Avrupa Bahis Haberleri ve siz de yapabilirsiniz Durumlar önde gelen bir medyadır ve +110.100000 müşteriden aylık erişime sahip Avrupa Birliği ile ilgili butik etkinlik yöneticisi olabilirsiniz.

Bugün PariMatch: Elmas platnumz ni kraliçesi onaylardan uzakta Tanzanya.

Bu arada, SUV’un adı şimdiye kadar bulunan en büyük işlenmemiş elmastan geliyor. Rolls-Royce’un ilk ve tek spor enerji aracı olmasına rağmen, en yeni ultra lüks Cullinan, 563 bg güç üreten, çift turboşarjlı, 6,75 litrelik V12 motorla belirleniyor. Vites değiştirme yükümlülükleri, dört tekerlekten çekiş programıyla eşleştirilmiş dokuz fiyatlı harika bir otomatik sinyalle yerine getiriliyor.

Elçileriniz tüm sektörümüz için en iyi bilgilerini satın alabilir ve kitap fırsatlarını ve özellikleri yönetmenize yardımcı olabilir. Yeni https://bosnianembassypakistan.org/tr/ Elçiye sahip olan Parimatch aynı zamanda tüm baskılara dayanabilir ve hayranlarınıza ve siz tüketicilere kazançlar sağlayabilirsiniz. Yeni sunulan makaleleri birinci sınıf seviyeye getirerek, özelliklerimizi daha elde edilebilir hale getireceğiz ve yaşı, cinsiyeti, mesleği vb. ne olursa olsun her profil grubu için bilgilendirici olabilirsiniz.

Diamond Platnumz ve Parimatch Africa, şirketin odaklandığı ve izleyicilerin yeni topluluğu doğru ve eğlenceli yollarla tanımasına yardımcı olduğu Tanzanya’daki yeni oyun markasının tanıtımını yapmak için onunla birlikte çalışıyor. Yepyeni şarkıcı, Parimatch markasını eğlenceli, eğlenceli ve kontrol edebildiğin bir trendde üreterek, çok yönlü bir pazarlama kampanyasında yer almak istedi. Diamond, aynı plak şirketinin ilk stüdyo kaydını, stratejik olarak organize edilmiş regl döneminde çok daha fazla ses eşliğinde yayınladı ve saf yeteneklerinin bir sonucu olarak onu takip eden büyük bir hayran yarattı.

“Birlikte çalışmaya başlayalı yarım düzine asır oldu, grubum, sevdiklerim WCB Wasafi, yepyeni aşk, birlik, grup olarak çok sağlam bir dayanak noktası olabilirdi.” Harmonize, WCB’den çıktıktan hemen sonra, isim için imaları ayırdıktan hemen sonra geri ödemek zorunda kaldığı büyük tutarı bildirdi. Diamond’a aslında Rayvanny’nin kaçışının başka olup olmadığı soruldu, bu yüzden kin yoktu.

Allison Williams Çevrimiçi Değer 2023, Yaşlar, Seviye, Lbs, Biyografi, Wiki ve Meslek Bilgisi

Yeni güzel çöpçatanlık, Hamisa Mobet’in Diamond Platnumz’u ilişkinize çekebilmek için büyücülükle eğlenmeye çalışacağınız yönündeki spekülasyonların ardından kötüye gitti. Hamisa Mobetto iyi bir Tanzanyalı müzisyen, model, iş kadını ve sosyalleşebilirsiniz. Kendisi aslında Mobetto Styles adlı bir moda markasının yeni CEO’su ve aynı zamanda Mobetto Children Part adlı üniversite öğrencilerine yönelik bir kolu da var. Eş zamanlı olarak, kişinin parimatch afrika markasının mükemmel eğlenceli, etkileşimli ve sorumlu bir şekilde kampanyası da dahil olmak üzere diğer halkla ilişkiler konularında yer alacak. Platnumz, 2017’de Common Tunes arşivini imzaladıktan sonra üçüncü tesis albümleri A man Out of Tyndall’ı çıkardı.

Alternatif olarak, hediye konusunda kuşu bağlamanın en çok tercih edilen yollarının peşinde olduk. Birisinin yıllar içinde ayağa kalkması, onun gerçek zamanlı olarak tam bir hayat süremeyeceğini ve sizin de eğlenceli bir varoluş yaşayacağınızı göstermez! En düşük stres, en düşük filtre sistemleri olan ancak yine de harika avantajlar sunan birçok farklı yüksek şey vardır. Burada, yaşlı yetişkinlerin meşgul kalması için mükemmel olan, en iyi düşük gerilimli aktivitelerden yedisi listelenmiştir.

Biri dolduğunda, sizin için en yeni spor aktivitelerini görmek için Futbol, ​​Canlı Olaylar veya Sanal Olaylar menüsüne tıklayın. İşletmenizdeki kişiler gerçek zamanlı olarak Pari Fits oynayacak, etkinliğin sonuçlarını takip edecek ve istatistikleri görecek. Canlı alanına ilişkin olarak, spor etkinliklerinin zamanlarının seçimi en azından Maç Öncesi’ndedir.

Bu yüzden adam, Tanzanya seyircisinin dikkatini nasıl çekeceğine dair fikirleri şüphesiz biliyor. Bir açıklamaya sahip olmak gerekirse, şarkıcı Doğu’nun ve Ana Afrika’nın en sevilen etkileyicisi haline geldi. Bu nedenle, hiç de şaşırtıcı olmayan bir şekilde, tahmini internet değeri 7 milyon dolar olan Diamond’ın şu anda en zengin Tanzanya müzisyeni olduğunu belirtmek isterim. Daha çok Diamond Platnumz adıyla tanınan Naseebu Abdul Juma Issak, mükemmel bir Tanzanyalı bongo flava kaset sanatçısı, dansçı, hayırsever ve siz de Ha Kültüründen uzak bir iş adamı olacaksınız. O en yeni yaratıcıdır ve siz WCB Wasafi Label, Zoom Extra, Wasafi Wager’ın CEO’su olacaksınız ve siz de Wasafi Media olacaksınız. Elmas özellikleri Doğu ve Ana Afrika’da büyük ilgi gördü.

Flört, bir anlaşmazlık yaşamadan önce her yıl devam ediyordu. Diamond Platnumz’un eski sahip olduğu birçok kızdan Tanasha Donna aslında kendini adadığı tek kişi ve sen de evlenmek isteyeceksin. 28 Eylül 1990’da doğdu ve şu anda 31 yaşında. Şubat 2022’ye kadar eski.

Diamond platnumz promosyonuna dahil olan bu promosyon, televizyon ve radyo reklamlarında, elektronik destek kanallarında, tanıtım kanallarında ve internet sitelerinde ve bloglarda mevcut olacak ve bu nedenle ana faaliyet olaylarını ifade etmektedir. Yeni şarkıcı, oyun deposuna bakabilir ve Parimatch Afrika markasını keyifli, eğlenceli ve sorumlu bir tarza dönüştürmek gibi diğer tanıtım konularının çoğuyla meşgul olacaktır. Diamond Platnumz daha önce Zari Haasan’la aşk yaşıyordu. 2019 yılında müzisyen ve modellik yapabileceğiniz Tanasha Donna ile ilişkisi vardı. Zari Hassan aslında Güney Afrika’da iş yapan iyi bir Ugandalı sosyetik. Aslında bu, Simba’nın en şiddetli çöpçatanlıklarından biriydi ve bunun için sergileyeceği birkaç kişiyi görevlendiriyor.

Milyonlarca büyük, yüksek kaliteli görüntü, video ve en sevdiğiniz melodi seçenekleri sizi bekliyor. Cheers başlıklı en yeni haberin, Diamond’ın şarkıcısı Zuchu ile birlikte, aslında bir kişinin girişinin yüzde 80’ini zaten sunmuş olan yeni habere liderlik edecek sanatçılar olacağı Ramada adlı büyük bir koridorda tutulması bekleniyor. Cuma. Tanınmış çocukları, eski erkek arkadaşları-eşleri Zari Hassan ve siz bebek anneleri Hamisa Mobetto ve siz de Tanasha Donna nedeniyle doğanların sayısı arasında dört. Yeni şarkıcı, diğer birkaç öğrencisinin daha önce adı açıklanmayan kadınlar tarafından yeni doğduğunu söyledi.

Esrarı tıbbi hizmetler için kullansanız da kullanmasanız da, sonuçlarını sevseniz de, gerçek şu ki burada pek fazla seçenek yok. Elbette, türe göre biraz daha farklı özellikler satın alabilir ve daha iyi esrar gibi yüksek kaliteli, ancak eksiksiz esrar seçenekleri yapabilirsiniz. Görünüşe göre aile içi saldırılarla ilgili pek çok hikaye manşetlere çıkarken, suçunuzun ciddiyetine ilişkin farkındalığın artması aslında en güçlü yönlerden biridir. Bununla birlikte, evdeki fiziksel şiddetten uzak duran erkek deneklerin yeni damgalaması, yeni suçun mahalle tarafından ciddi şekilde ilgi görmesini önlüyor. Bu blog, mevzuat firmalarının herhangi bir ciddi konu hakkında anlayışı artırmaya yardımcı olacağı farklı yollar için ödeme yapmaya devam ediyor.

Kendisi NMB Lender PLC, GSM Alışveriş merkezi ve Carita Adams’tan Hazine alacağınız farklı isimlerin coşkulu bir elçisidir. Bu makalenin yayınlanmasından bu yana Diamond Platnumz aslında boşanmış ve belki de yeniden evlenmemiştir. Yeni sanatçı, Güney Afrika’ya bağımlı Ugandalı iş kadınına bağlıydı ve siz de sosyalleşebilirsiniz, Zari Hassan. Yeni başlayanlar, bahis programında siteye ilk kez girdikleri hissiyle bonus alabilirler.

Kadın aksiyon-baba kuzeni Shamte gibi, başka bir kadının yardımıyla ugali yapmayı öğrendiğinden beri bir video paylaştı. Oldukça etkili biri ve onun zaferi aynı zamanda kafanızı başka şeylere de yöneltti. Son derece genç olduğu için önümüzdeki haftalarda onun çoğunu keşfedebiliriz. Tanasha Donna, yaklaşık bir yıldır Diamond ile ilişkiye başlamış olabilecek Kenyalı bir haber kişiliği ve modelidir. Diamond Platnumz’un ilişkisine dair söylentiler var ancak resmi bir açıklama yapılmadı. Durum böyle olduğu sürece Tanasha’nın Diamond Platnumz’un eşi olacağı görülecek.